Aceasta nu este prima dată când vorbim despre cum să faci din casa ta, și că, atunci când începe frigul ne este greu să iasă din casă și să urmeze nostru de antrenament. De aceea, dacă sunteți unul dintre acei oameni care urasc alergatul sau nu are bani pentru a merge la sala de sport, în acest post vom vorbi despre mai multe variante de exercitii pentru slabit acasa.

ÎNAINTE DE A ÎNCEPE DE FORMARE PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE LA DOMICILIU

foto7Trebuie să aveți în vedere faptul că exercitarea pentru pierderea în greutate la domiciliu necesită o mare putere de voință și disciplină: scaun, calculatorul și Televizorul sunt distrageri, împotriva cărora trebuie să luptăm, și, este adevărat, acest lucru nu va fi ușor. Prin urmare, vă recomandăm o parte a casei, în care tot mai puține distrageri posibile.

Un alt punct important-acest spațiu: veți avea nevoie de largă pentru a muta calm, fără griji, pentru că ne putem rupe accidental un vas, care ne-a dat Soacra…, de Asemenea, veți avea nevoie de un covor mic, și, desigur, haine confortabile și de sport, așa că am o pereche de pijamale!.

Desigur, o parte din cele de mai sus, dacă ceea ce suntem în căutarea de a pierde in greutate, trebuie să o dieta echilibrata. Poate părea evident, dar nu este așa, pentru că, dacă după ejercitarnos am început să mânca prea mult sau mancam anumite tipuri de alimente, exercitii pentru pierderea în greutate la domiciliu, acest lucru nu ne va ajuta la nimic.

CÂT TIMP AM NEVOIE PENTRU A EXERCITA SAU DE A EFECTUA ACESTE EXERCIȚII PENTRU A PIERDE IN GREUTATE?

Permanența este important, dar, de asemenea, adevărat că nu întotdeauna avem tot timpul, că ne-am dori, pentru a se dedica sportului, chiar fiind de exerciții pentru pierderea în greutate la domiciliu.

Prin urmare, trebuie să se organizeze în mod corespunzător și să încerce să practice aceste exerciții de cel puțin trei ori pe săptămână, timp de aproximativ o oră.

CUM AR TREBUI SĂ FACEM, TABELUL DE EXERCITII PENTRU SLABIT ACASA?

Orice tabel, ce faci exercitii pentru slabit in casa se va baza pe serii și repetări, care ne va ajuta cum să piardă în greutate, ca ton.

Vă rugăm să rețineți că înainte de a lucra cu tabelul și după terminarea ei, ar trebui să includă exerciții de aerobic. Acest tip de exerciții este destul de complicat, dacă nu aveți nici punerea la nivel a bicicletei sau o bandă de alergare, așa cum este pista de alergare pe loc timp de zece minute. În plus, acest exercițiu este destul de plictisitor, așa că, dacă aveți posibilitatea de a ieși din casă pentru o alergare, deși va costa un pic de a ieși, de a face acest lucru.

Un alt punct important este faptul că, atunci când ați terminat introducerea amestecului de stretching, care va face sa te simti relaxat, dar, de asemenea, va evita leziuni nedorite. Nu uitați să le dumneavoastră în tabelul de exercitii pentru a face la domiciliu și de slăbire!

CE FEL DE EXERCITII PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE LA DOMICILIU SE POATE EFECTUA?

Noi vă prezentăm exerciții pentru pierderea în greutate în casa simple, comune și eficiente, astfel încât să puteți începe fără probleme. Ai запишись la această procedură de exerciții pentru a pierde in greutate la domiciliu!

 • Genuflexiuni. Face corect genuflexiuni mult mai greu decât pare. Țineți minte că, dacă mă duc, coapsele trebuie să fie paralele cu podeaua și cu spatele, așa cum se arată în fotografie. Puteți ajuta, sprijinindu-se cu mâinile pe scaun, fără putere de mână, folosind doar puterea în picioare, dar nu va fi nimic. Dacă aveți o oglindă mare în casă, să-l utilizați pentru a vă asigura că faci bine. Astfel de genuflexiuni sunt una dintre exercitii, case întregi, care vă va ajuta, mai ales dacă doriți să piardă în greutate partea de jos a corpului: picioare, coapse, fund, solduri, cu…! Departe de complexe!
 • Push-up-uri: acestea Sunt unele dintre exerciții la domiciliu pentru a pierde din greutate, că cea mai mare popularitate au. Ei pasiunea unora și un coșmar pentru alții. Daca esti din ultimele lor, și voi nu puteți să vă păstrați corpul drept, acceptă genunchi în loc de picioare, pentru a începe. Deși, după ce au luat puterea, din nou, sprijinindu-se cu picioarele.
 • Numărul de pași. Alte modalități de a pierde in greutate cu ajutorul de exercitii de pași. Pentru a face acest lucru bine, asigurați-vă că ambele picioare formează un unghi de nouăzeci de grade, iar spatele rămâne pe deplin drept, cu mâinile în jos. Ori ești un expert în numărul de pași, puteți să-l includă în greutate în exercițiu, folosind gantere sau, dar aveți, sticle cu apă.
 • În cavitatea abdominală. Așa cum există o mulțime de moduri de a efectua acest exercițiu, astfel încât să puteți alege pe cel care răspunde mai bine nevoilor dumneavoastră, dar este adevărat că cel mai eficient mod de a pierde în greutate, de ridicare picioarele, ca pe o imagine. Vă puteți ajuta de un scaun, sau împingerea cu picioarele în perete. Da, faci ce faci, asigurați-vă că nu va provoca nici un rău spate.
 • Salon. Nostru preferat, fără îndoială. Acum am vorbit într-o altă intrare, Zumba, prin urmare, de a efectua exerciții pentru pierderea în greutate în casă în timp ce dansezi, te distrezi. Pentru noi este important că, la începutul parezcas rață, amețeli, nu pilles pași sau abia ai terminat prima melodie. Dacă vă place să danseze sau anterioare exerciții vi se pare plictisitor, încercați să-l. Și știți ce este mai bine? Care le puteți practica în mod independent sau de a apela la cel mai bun prieten, și să învețe să danseze împreună.

foto8

ANTRENAMENT PENTRU PIERDEREA ÎN GREUTATE LA DOMICILIU

Serii si repetari pe care vi le oferim sunt sugestive, adică, dacă tu poți face mai mult, nu ezitați și, dacă nu puteți face un număr redus de rânduri, poti sa te duci aumentándolas când veți obține o rezistență mai mare. Acum, când începe o serie de, fă întotdeauna completă și nu uitați să facă o pauză de mai mult sau mai puțin de minute din serie a și serie. Se odihnește, respiră, și, dacă este necesar să se întindă.

 • Exerciții de aerobic: de Zece minute.
 • Numărul de pași: cele Trei serii a zece repetari.
 • Push-up-uri: Trei rânduri și cinci repetari.
 • Genuflexiuni: cele Trei serii a zece repetari.
 • Abdominale: cele Trei serii a zece repetari.
 • Exercitii de aerobic.
 • Stretching.

Suplimentar Notă: dacă nu sunteți familiarizați cu serii si repetari amintiți-vă că o serie conține un număr de repetari.Dacă, de exemplu, este de trei serii de câte zece repetari sta-up-uri va trebui să facă treizeci de sta-up-uri, adică, mai întâi, zece de relaxare, încă zece, pauză și încă zece.

Dacă vorbim despre exercitii pentru picioare, amintiți-vă că fiecare serie trebuie să fie cu fiecare picior. De exemplu, cele trei serii a zece repetari pași, veți avea de a face treizeci de pași cu fiecare picior, adică zece pași cu piciorul drept, vacanta, zece la stânga, de odihnă, de zece, de la dreapta, de relaxare, de zece stânga, de odihnă, de zece, de la dreapta, de odihnă și de zece stânga.

CE ALTCEVA POT FACE PENTRU A PIERDE IN GREUTATE, FĂRĂ UN CENTRU DE FITNESS?

De obicei, cei care cauta exercitii pentru slabit acasa, fie pentru că nu aveți suficient timp pentru a desplazaros la sala de fitness sau de sănătate economică nu merge foarte bine, și nu vă puteți permite să plătească pentru o sală de gimnastică, există mai multe opțiuni pentru a face la domiciliu, în plus față de exerciții, pe care le-ați menționat. Dacă aveți un număr nu indica? În mod ideal, ar fi trebuit să-l transforme în casă de fitness: o bicicleta second hand, banda de alergare și mai multe greutăților sau gantere suficient pentru a face propriul circuit, exerciții la domiciliu.

În plus, puteți, de asemenea, de a practica steps ridicându-se și coborând pe scări în serii repetitive: exercitii pentru slabit acasa care costa bani și afectează situația. Vede crește serii în fiecare zi și în curând veți observa: nu mai merge Lift.

În cele din urmă, deși sună ciudat, curățați de muzică dovedit că ajută, de asemenea: muzica ne mișcă mai mult, activarnos mai mult și în cele din urmă arde mai multe calorii. Este adevărat că nu a căzut la fel ca în cazul în care veți începe să se antreneze serios, dar, în orice caz, este mult mai bine decât să rămână pe canapea, ma uit la film si au mancat popcorn.

Nu uita că tu ești ceea ce mănânci: daca aveti un ritm de viata foarte sedentar, ajutați-vă de nutriție și respinge produse de patiserie industrială, gustări bogate in calorii si prajite. Descoperiți gustări din fructe, produse lactate și bogat de salate. Dacă aveți o sete de la mijlocul zilei, iar mai bine de suc sau piure rece de natural, că o băutură gazoasă.

Truc de slabit acasa-este de a schimba obiceiurile: procedura corectă te va conduce la ta țintă.